Посадовці КМДА продали комунальні тенісні корти на 47 млн дешевше за ринкову ціну

1

Фото: Офіс генерального прокурора

Двом посадовцям КМДА, директору приватного товариства та двом оцінникам повідомлено про підозру щодо незаконного привласнення об’єкту комунального майна. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

1

За даними слідства, з кінця 2016 року приватне товариство орендувало у міста Києва комплекс тенісних кортів у Соломʼянському районі столиці. Згодом у директора товариства виник умисел незаконно приватизувати комплекс, для чого він залучив оцінників, які розробили документацію із висновком про вартість комплексу. Вони внесли у документ неправдиву інформацію про стан нерухомості та кількість тенісних кортів, зменшивши загальну вартість обʼєкта на 47 млн грн, порівняно з реальною.

1

Схожі новиниПамʼятник Пушкіну накрили «демаскувальною» сіткою«Імперія зла має впасти» — нова марка на Хрещатику від Руху ЧЕСНОКияни вийшли на протест проти знесення історичної забудови

Після цього обʼєкт нерухомості був проданий директору товариства за ціною, визначеною оцінниками.

«Такі дії стали можливими внаслідок недбалого ставлення до своїх службових обов’язків співробітників Департаменту комунальної власності міста Києва КМДА. Вони зобов’язані здійснювати перевірку звітів про оцінку майна та його інвентаризації», – йдеться у повідомленні.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь