Керівницю одного з банків підозрюють в ухиленні від сплати понад 100 мільйонів гривень податків (ФОТО)

Керівницю одного з банків підозрюють в ухиленні від сплати понад 100 мільйонів гривень податків (ФОТО)

Фото: БЕБ

Територіальное управління Бюро економічної безпеки в Одеській області за оперативного супроводу облуправління Служби безпеки України повідомило про підозру виконуючій обов’язки голови правління одного з українських банків в ухиленні від сплати податку на додану вартість в особливо великих розмірах.

Як ідеться у повідомленні відомства, слідство встановило, що службові особи банку протягом двох місяців умисно не відображали у звітності зобов’язання з ПДВ. Такі дії призвели до фактичного ненадходження до держбюджету лише за цей період у сумі понад 102 мільйона гривень.

В свою чергу, в обласній прокуратурі уточнюють, що керівниця банківської установи Одеси за звітні періоди 2015 року від імені банку уклала договори з відчуження нерухомості банку без відображення податкових зобов’язань з ПДВ, що й причинило шкоду інтересам держави в зазначеній сумі.

Фото 2 — Керівницю одного з банків підозрюють в ухиленні від сплати понад 100 мільйонів гривень податків (ФОТО)

Фото: БЕБ

Фото 3 — Керівницю одного з банків підозрюють в ухиленні від сплати понад 100 мільйонів гривень податків (ФОТО)

Фото: БЕБ

Фото 4 — Керівницю одного з банків підозрюють в ухиленні від сплати понад 100 мільйонів гривень податків (ФОТО)

Фото: БЕБ

Фото 5 — Керівницю одного з банків підозрюють в ухиленні від сплати понад 100 мільйонів гривень податків (ФОТО)

Фото: БЕБ

“Під час проведення обшуку помешкання фігурантки виявлені георгіївські стрічки, друковані пропагандистські матеріали, наліпки, вітальні листівки з забороненою символікою комуністичного тоталітарного режиму. Також вилучено газові пістолети, жорсткі диски та іншу оргтехніку. Загальна сума вилученого становить майже 600 тисяч гривень”, – додали також у БЕБ.

На підставі зібраних доказів та матеріалів судово-економічних експертиз вказаній особі повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Про який саме банк ідеться, правоохоронці не уточнюють. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь