Смертельна ДТП у Києві: вантажівка розчавила велосипедиста (фото)

Смертельна ДТП у Києві: вантажівка розчавила велосипедиста (фото)

ДТП сталася на Набережному шосе фото: поліція Києва

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП

На Набережному шосе у Києві водій легковика наїхав на велосипедиста, через що той виїхав на зустрічну смугу і потрапив під колеса вантажівки. Про це повідомляє поліція Києва.

Будь ласка, читайте текст після реклами

На місце смертельної аварії виїжджали слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що 42-річний водій автомобіля «Фольксваген» здійснив наїзд на велосипедиста, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок наїзду велосипедиста відкинуло в сусідню смугу попутного напрямку руху, де він потрапив під колеса вантажного автомобіля «Мерседес».

Будь ласка, читайте текст після реклами

Від отриманих травм чоловік, 1939 року народження, загинув на місці події.

Водія затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції Києва внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Встановлюються усі обставини смертельної аварії.

До слова, 16 серпня у м. Білгород-Дністровський Одеської області правоохоронець, виїжджаючи з двору на своєму автомобілі заднім ходом, наїхав на 81-річну пенсіонерку. Жінка померла від отриманих травм у лікарні. У пресслужбі Державного бюро розслідувань повідомили про початок розслідування за фактом ДТП. Правоохоронця наразі затримано.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь