Унаслідок обстрілу середмістя Херсона постраждали чотири людини

Унаслідок чергового обстрілу середмістя Херсона постраждали чотири людини

Фото: facebook.com/alexandr.prokudin.7

Унаслідок чергового артилерійського обстрілу центру Херсона постраждали чотири людини. Про це удень 24 вересня у своєму фейсбуці повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

– Четверо травмованих. Це наслідки чергового удару по середмістю Херсона. Люди, які просто йшли до магазину, зараз — у лікарні. Це чоловіки 80 і 50 років. Медики оцінюють їхній стан як середньої важкості. Ще двоє людей, чоловіки віком 54 роки і 81 рік, отримали легкі травми. І будуть лікуватися амбулаторно, — написав він.

За даними Херсонської обласної прокуратури, російські війська почали обстрілювати Херсон з артилерії близько 12:00. Пошкоджено приватні будинки, квартири, а також дитячий садок. Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко уточнив, що Росія обстріляла Корабельний район.

Уранці російські військові здійснили авіаудари по низці населених пунктів Бериславського району на Херсонщині. У місті районного значення та одному із сіл загинуло двоє осіб. Троє людей, зокрема поліцейський, отримали поранення.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь