У Харкові лунали вибухи. Росіяни били ракетами С-300 з Бєлгорода, п’ять прильотів

У Харкові лунали вибухи. Росіяни били ракетами С-300 з Бєлгорода, п'ять прильотів - Фото

Харків (Фото: скриншот з відео)

У Харкові вранці 2 жовтня пролунали вибухи, росіяни завдають ракетних ударів по місту. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини За його словами, ворог завдає ударів по обласному центру. Синєгубов закликав місцевих жителів бути в укриттях. У місті пролунало щонайменше сім вибухів, повідомило джерело LIGA.net на місці. Командування Повітряних сил попередило про загрозу удару балістичними ракетами. Офіційної інформації про прильоти поки що не було. ОНОВЛЕНО о 10:04. Синєгубов заявив, що зафіксовано щонайменше п’ять прильотів ракет С-300 за межами міста, потерпілих немає. Служби працюють на місцях ударів. Раніше стало відомо, що на початку великої війни окупанти знищили 90% протиповітряної оборони Харківської області.

  • Міністр внутрішніх справ розповів про масовану ракетну атаку 21 вересня. Були прильоти у Черкасах, Дрогобичі, Харкові, у Києві працювала протиповітряна оборона, впали уламки. У Рівному зафіксували приліт в енергетичний об’єкт, частина району залишилася без світла.
  • Російські окупанти атакували Україну 43 ракетами Х-101 та шістьма ракетами С-300 вранці 21 вересня, повідомив головнокомандувач ЗСУ.
  • Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат не виключив, що російські окупанти знову зосередилися на ударах по критичній інфраструктурі України.

Читайте також: Харків. Росія вдарила ракетами по Холодногірському району міста

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь