Чоловіків, які незаконно виїхали з України, при поверненні притягнуть до відповідальності – Державна прикордонна служба

Чоловіків, які незаконно виїхали з України, при поверненні притягнуть до відповідальності – Державна прикордонна служба

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Чоловіки, які яким-небудь чином незаконно перетнули кордон, будуть притягатися до відповідальності у разі повернення в Україну. Про це повідомляє в ефірі телемарафону речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, пише УНН.

Цитата 

«Наші військовослужбовці пропускають людей виключно на підставі тих умов і правил, які діють відповідно до постанови уряду, що регламентують перетин кордону для громадян України. Якщо ж хтось у незаконний спосіб все ж таки перетнув державний кордон, в подальшому, коли вони будуть повертатися, то вони будуть притягнуті до відповідальності. Це не означає, що якщо людина здійснила таке порушення, вона в подальшому уникне відповідальності відповідно до законодавства України»,- зазначає Андрій Демченко.

Деталі

Спроби незаконно перетнути кордон продовжуються щоденно. Державна прикордонна служба в день затримує в середньому 30 осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон.  Це найчастіше відбувається на зеленій ділянці кордону, особливо на кордоні з Румунією та Молдовою.

В повідомленні також йдеться про те, що всі схеми незаконного виїзду добре відомі прикордонникам і вони успішно виявляють та не допускають спроб незаконного виїзду з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців, які незаконно виїхали за підробленими документами, можуть екстрадувати на батьківщину – Арахамія

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь