Зеленський: РФ намагалася наступати на Вугледар, втратила десятки одиниць техніки, багато піхоти

Зеленський: РФ намагалася наступати на Вугледар, втратила десятки одиниць техніки, багато піхоти - Фото

Володимир Зеленський (Фото: скриншот з відео)

Президент Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти намагалися наступати у напрямку Вугледару. Про це він повідомив за підсумками селекторної наради.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини За його словами, українські воїни відбили штурм росіян, ворог зазнав тяжких втрат — десятки одиниць техніки, безліч убитих та поранених. Також триває оборона Авдіївки та наступ Сил оборони у Запорізькій області.

Міноборони звітувало про постачання снарядів ракет і техніки, розвідка доповіла про ситуацію на фронті, міжнародній арені та в Росії.

“Підсумували результати роботи зернового коридору за жовтень. Динаміка позитивна. Фіналізуємо формат страхування для суден, що додасть впевненості нам та перевізникам”, – заявив Зеленський.

  • 30 жовтня президент зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу США, обговорив ситуацію на фронті, оборонні потреби та подальшу військову допомогу США.
  • Через дефіцит необхідного озброєння ЗСУ були змушені вибивати артилерію ворога ракетами HIMARS, розповів головком ЗСУ Залужний.
  • Водночас РФ збільшила щільність вогню гаубицями Д-1 і Д-20 і посилено виробляє високоточні снаряди “Краснопіль”, її не варто недооцінювати, значний час матиме перевагу в озброєннях, каже Залужний.
  • За його оцінкою, до кінця 2023 року Росія може збільшити кількість авіації до восьми дивізій.

Читайте також: Залужний: Потрібен прорив у технологіях війни. Інакше рано чи пізно у нас не вистачить людей

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь