Успіх України в битві за Чорне море буде в підручниках історії – Зеленський

Успіх України в битві за Чорне море буде в підручниках історії - Зеленський

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Успіхи України у Чорному морі будуть у підручниках історії. Навіть попри те, що сучасний світ сприймає колосальні речі, як роблять українці та ЗСУ, як даність. Про це у вечірньому зверненні сказав Президент України Володимир Зеленський, пише УНН.

Цитата 

Зеленський зазначив, що сучасний світ так влаштований, що надто швидко звикає до успіхів. 

“Коли почалася повномасштабна агресія, багато хто у світі очікував, що Україна не вистоїть. Тепер сприймаються вже просто як даність колосальні речі, які роблять наші люди, всі наші воїни. Успіх України в битві за Чорне море – це те, що буде в підручниках історії, хоч і не так часто обговорюється зараз”, – сказав глава держави. 

Також він додав, що хай там що, а нам потрібно робити своє – захищати свою державу, українську незалежність, наше життя, нашу культуру, українську свободу.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський в Міжнародний день Чорного моря закликав об’єднати зусилля, щоб повернути Чорному морю роль простору миру, торгівлі та розвитку.

Нагадаємо

Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, де говорили про безпекову ситуацію у Чорному морі та на Одещині, події на фронті та нарощування власного виробництва озброєння.

Також глава України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Болгарії Ніколаєм Денковим, де вони обговорили безпеку в регіоні Чорного моря.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь