МКІП анонсувало захід «Нас багато! Ми сильні, розумні й завзяті!» до Дня захисту дітей

МКІП анонсувало захід «Нас багато! Ми сильні, розумні й завзяті!» до Дня захисту дітей 29.05.2024 00:31 Укрінформ У Національній бібліотеці України для дітей до Міжнародного дня захисту дітей 31 травня відбудеться захід "Нас багато! Ми сильні, розумні й завзяті!".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Під час заходу відкриється виставка дитячих робіт фіналістів всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Україна-мрія!", а також розпочне роботу програма літніх читань "Мовно-змовницький літній табір. Книжково-бешкетні канікули-2024".

Також відбудеться пресконференція за підсумками конкурсу "Україна-мрія!" і нагородження переможців. Відзнаки отримують переможці ІІІ всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків "Майбутнє планети у наших руках!".

На читачів та гостей очікують квести, майстер-класи і книжкові розваги у відділах обслуговування.

У події візьмуть участь представники МКІП, Міністерства оборони, Генерального штабу Збройних сил України, Державної екологічної інспекції, Національної спілки художників, Національної спілки журналістів, Національної спілки архітекторів, Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, а також письменники, видавці представники медіа.

Як повідомляв Укрінформ, благодійний Київський бал для випускників, молоді та постраждалих внаслідок війни дітей відбудеться у колонній залі Київської міської державної адміністрації 31 травня.

Фото ілюстративне

Бібліотека Діти Київ МКІП

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь