У Грузії скасували концерт британського гурту Massive Attack

У Грузії скасували концерт британського гурту Massive Attack 12.06.2024 13:53 Укрінформ У Грузії скасували концерт британського гурту Massive Attack, запланований на 28 липня у селищі Шекветілі.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві концертного майданчика Black Sea Arena, де мав відбутися захід.

«На жаль, через непередбачувані обставини запланований концерт Massive Attack на неділю, 28 липня, скасовується», – йдеться у дописі організаторів у Фейсбуці.

Зазначається, що всі власники квитків можуть отримати відшкодування у місці їх придбання.

Як пише Эхо Кавказа, раніше грузинські опозиційні активісти звернулися до учасників гурту, звернувши увагу на політичні події в країні, зокрема на прийняття закону про «іноагентів», насильство проти демонстрантів, ініціювання гомофобних законопроєктів тощо.

«Ваш концерт – яскрава подія для будь-якого любителя музики, і грузинські прихильники особливо чекають на ваш приїзд до Грузії. В цих обставинах вкрай важливо, аби всі розуміли тривожний політичний контекст, що оточує ваш захід», – йшлося у зверненні.

На початку травня Massive Attack оприлюднила допис у соцмережі на підтримку молоді, яка протестує у Грузії.

Зазначається, що майданчик Black Sea Arena у Шекветілі побудував та передав державі мільярдер і засновник правлячої партії «Грузинська мрія» Бідзіна Іванішвілі.

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня спікер парламенту Грузії Шалва Папуашвілі підписав закон про «іноагентів» («Про прозорість іноземного впливу»).

Фото: Warren Du Preez & Nick Thornton/Warren Du Preez & Nick Thornton Jones / The Guardian

Грузія Концерт Музика Опозиція

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь