УІК запрошує видавців та книгарів обговорити потреби та виклики книжкової галузі

УІК запрошує видавців та книгарів обговорити потреби та виклики книжкової галузі 13.06.2024 00:15 Укрінформ Український інститут книги спільно із проєктом RES-POL організовують публічне обговорення підсектора книговидання та книгорозповсюдження.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

"13 червня о 16:00 відбудеться публічне обговорення підсектора книговидання та книгорозповсюдження, яке організовують Український інститут книги спільно sз проєктом RES-POL. Учасники обговорять ключові потреби та виклики книжкової галузі", – йдеться у повідомленні.

У міністерстві зазначають, що впродовж весни проєкт RES-POL провів низку глибинних інтерв’ю із гравцями та аналітиками галузі, а Український інститут книги організував дуже плідну стратегічну сесію для учасників ринку.

Обговорення відбуватиметься онлайн (в zoom), в режимі прямої трансляції на сторінці проєкту з можливістю коментувати.

Подія відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є відповідальністю громадської спілки «Центр регіональний розвиток» (ГС Агенції економічного розвитку PPV) і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Як повідомлялося, проєкт RES-POL – Rapid Expert Support for Culture and Media Policies in Ukraine (Швидка експертна підтримка політики у сфері культури та медіа в Україні), який фінансує Європейський Союз, стартував у лютому 2024 року і триватиме до березня 2025 року.

У фокусі RES-POL – чотири сектори: культурна спадщина, мистецтво і культура, креативні індустрії, медіа, а також 10 суттєвих питань розвитку культури.

Фото ілюстративне

Книги Література Український інститут книги МКІП

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь