Запорізький міжнародний кінофестиваль приймає заявки

Запорізький міжнародний кінофестиваль приймає заявки 13.06.2024 01:49 Укрінформ Відкрито прийом заявок на Запорізький міжнародний кінофестиваль ЗIFF 2024.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства України з питань кіно, передає Укрінформ.

«ЗIFF 2024 присвячений популяризації національного кінематографу, а також фільмів та відеоробіт спільного й іноземного виробництва. Основна мета фестивалю – сприяти діалогу між українськими та міжнародними кіномитцями й авдиторією. У національній та міжнародній конкурсній програмі будуть представлені ігрові, документальні та анімаційні короткометражні фільми всіх жанрів, створені у 2023-2024 роках, тривалістю від 10 до 40 хвилин», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що переможці Національної конкурсної програми визначаються в таких номінаціях: «Найкращий український короткометражний ігровий фільм»; «Найкращий український короткометражний документальний фільм»; «Найкращий український короткометражний анімаційний фільм».

Під час фестивалю також відбудеться конкурс на найкращий сценарій про Запорізький край ім. В. Зайцева.

Дедлайн подачі заявок – 19 липня 2024 року.

Більш детальна інформація – за посиланням.

Як повідомлялося, на міжнародному кінофестивалі TIFF (Transilvania International Film Festival) в Румунії, який проходитиме з 14 по 24 червня, покажуть дві українські стрічки, створені за підтримки Державного агентства з питань кіно.

Фото: usfa.gov.ua

Держкіно Кінофестиваль Запоріжжя

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь