У Польщі автобус з українцями потрапив в ДТП, серед постраждалих є діти

У Польщі автобус з українцями потрапив в ДТП, серед постраждалих є діти

Фото: facebook.com/profile.php?id=100068801726665

Зранку у четвер, 20 червня, на Любельщині в Польщі сталася дорожно-транспортна пригода за участю автобуса з українцями. Внаслідок аварії постраждали 14 осіб,  повідомила Любельська поліція.

Інцидент стався на національній дорозі № 17 у Закреці біля Краснистова. Автобус з громадянами України під час руху злетів у кювет і перекинувся.

Серед 14 постраждалих двоє дітей. Всіх їх доставлено до лікарень у Красниставі, Замості, Свідніку та Любліні.

За даними правоохоронців, це був польський автобус, який прямував з Києва до Варшави. Водій автобуса був тверезий. На момент ДТП автобусом їхало 58 осіб.

Аварія у Польщі. Фото: facebook.com/profile.php?id=100068801726665

  • 17 червня в Румунії автобус з українцями зіткнувся з вантажним автомобілем. Транспортні засоби рухалися в одному напрямку. В автобусі було 57 українців. З них – чотирьох осіб медики госпіталізували до лікарні, ще 15 потерпілим надали допомогу на місці події.  
  • 5 червня у Чехії загинули дві українки внаслідок зіткнення пасажирського експреса Прага – Кошице з вантажним потягом. Аварія сталася поблизу чеського міста Пардубіце. У складі експреса були причіпні вагони до Чопа, розташовані в середині поїзда. Ще 34 пасажири отримали поранення. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь