Наглядова рада УКФ оголосила новий конкурсний відбір на посаду виконавчого директора

Наглядова рада УКФ оголосила новий конкурсний відбір на посаду виконавчого директора 29.07.2024 13:45 Укрінформ Наглядова рада Українського культурного фонду до 28 серпня прийматиме документи від кандидатів на посаду виконавчого директора УКФ.

Про це інформує пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

"29 липня Наглядова рада Українського культурного фонду оголосила про початок нового конкурсного добору на посаду Виконавчого директора Українського культурного фонду. Строк прийому документів триватиме до 28 серпня 2024 року", – йдеться у повідомленні.

У МКІП зазначають, що виконавчий директор УКФ обирається Наглядовою радою фонду за результатами публічного та прозорого конкурсного добору у порядку, визначеному Регламентом.

Серед кваліфікаційних вимог на посаду виконавчого директора УКФ у міністерстві називають вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста/ магістра, досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності у релевантній сфері не менше трьох років.

Також кандидат має вільно володіти державною мовою та іноземною мовою на рівні не нижче B2, а також мати здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

У відомстві нагадують, що наглядова рада УКФ вирішила оголосити новий конкурсний добір на посаду виконавчого директора фонду у зв’язку з неподанням трьома претендентами повного пакета документів, перелік яких затверджений рішенням Наглядової ради №22 від 21 травня 2024 року.

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч бюджет Українського культурного фонду планують скоротити майже вдвічі.

Український культурний фонд Наглядова рада

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь