Д.ТРЕЙДІНГ закуповує зерно на біржових торгах

Біржові торги зерном на Українській універсальній біржі відбуваються успішно. Понад 100 агровиробників та трейдерів уже акредитовані на організованому ринку зерна та можуть у будь-який момент продати чи закупити продукцію за найвигіднішими для себе цінами. Серед них, зокрема, працює і такий відомий український трейдер як «Д.ТРЕЙДІНГ», що входить до Групи ДТЕК (DTEK Group). А це означає, що багато фермерів та агропідприємств мають хорошу нагоду продати зерно за вигідною ціною. Адже жнива зараз саме у розпалі, господарники зібрали щедрі урожаї пшениці. І мають відмінний ринок збуту: трейдер «Д.ТРЕЙДІНГ» закуповує пшеницю 4 класу, партіями від 250 тонн. Загальний обсяг закупівлі – 15000 тонн. Торги відбудуться уже 7 серпня о 12 год. З детальним описом вимог щодо якості та кількості лотів усі бажаючі можуть ознайомитися в електронній торговій системі.  

«Наша команда досить довгий час вивчала та аналізувала ринок зерна в Україні, щоб зайти із проектом біржових торгів та забезпечити повний сервіс для учасників ринку. Ми уже успішно стартували і запрошуємо приєднатися до нашого агроринку усіх бажаючих працювати вигідно та безпечно для свого бізнесу, як це зробив український трейдер «Д.ТРЕЙДІНГ», – говорить керівник із розвитку аграрного напряму УУБ Андрій Благодатний. 

Для успішних торгів на агроринку потрібні надійні та відповідальні партнери: як продавці, так і покупці. І саме таких учасників нині збирає на одній платформі Українська універсальна біржа. Та забезпечує їм можливість швидко і безпечно реалізувати чи придбати зерно.  

Стати учасником організованого ринку агропродукції досить легко: потрібно лише акредитуватися на Українській універсальній біржі та отримати біржове місце. Акредитацію учасники проходять один раз і мають необмежений доступ до біржових торгів зерном. Звертаємо увагу, що навіть ті учасники, які планують брати участь у торгах лише через кілька місяців, реєструються уже нині, щоб не витрачати потім час на цей процес, а лише подавати заявку на потрібні торги чи оголошувати закупівлі. 

Із усіх питань акредитації консультують професійні спеціалісти контакт-центру та досвідчені адміністратори за номером +38 044 353 76 63.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь