ФАО шукає українських підрядників для закупівлі систем крапельного зрошення та засобів для дезінфекції

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) запрошує українські компанії взяти участь у тендерах, спрямованих на підтримку продовольчої безпеки та покращення сільськогосподарської діяльності серед сільського населення.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на пресреліз ФАО.

Тендер на закупівлю засобів для дезінфекції

За фінансової підтримки уряду Німеччини, ФАО закупить та передасть Держпродспоживслужбі 151 тонну дезінфектантів – для покращення санітарних умов та забезпечення безпеки працівників і відвідувачів. Серед засобів, що планується закупити: хлорне вапно, каустична сода, хлорамбін Б, параформ.  

Для участі у тендері постачальники повинні постачати засоби для дезінфекції, які відповідають встановленим стандартам якості та забезпечити своєчасну доставку продукції до 23 областей. 

Заявку на участь у тендері необхідно подати до 20 серпня 2024 року, 13:00 (за Київським часом) через Глобальний ринок ООН, обравши тендер за цим посиланням.

Тендер на закупівлю систем крапельного поливу

У межах цього тендеру ФАО за фінансової підтримки Франції закупить 2 600 систем крапельного поливу. Закуплене обладнання буде розподілено серед сільського населення із Запорізької, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, щоб підвищити ефективність використання водних ресурсів та сприяти розвитку сільського господарства. 

У межах цього тендеру потенційні постачальники можуть подавати пропозиції на повну або часткову кількість необхідного обладнання. 

Потенційні підрядники повинні подати заявку на участь у тендері до 20 серпня 2024 року, 13:00 (за Київським часом) через Глобальний ринок ООН, обравши тендер за цим посиланням.

Нагадаємо, що для участі у тендерах, постачальники повинні бути зареєстровані у системі Глобального ринку ООН (ГРООН). Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації ФАО та подання тендерної пропозиції через ГРООН можна завантажити на сторінці UNGM Tender Management (Управління тендерами ГРООН).

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь