В наступному році на ринок вийде німецький електротрактор

Компанія Tadus GmbH з Schnaitsee (земля Баварія) нещодавно показала свій електричний трактор «Tadus» у практичному використанні з машинами для пасовищ Pöttinger в університеті HTL Ried в Австрії.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на agrartechnik.

Прототип «Тадуса» базується на б/у Systra Doppstadt, яку розробники переобладнали на електропривод. У трансмісії «Tadus» осі мають індивідуальний привід, що усуває напругу між передньою та задньою осями. Передній і задній карданний вали, а також гідравлічна система мають власний електродвигун.

На поточному етапі розробки існуючий дизельний двигун зберігся і тепер служить дизель-генератором. Це дозволяє інженерам розробити та перевірити комбінацію з більш ніж одним джерелом живлення. Можливі різні комбінації, наприклад батарея з паливним елементом. Базова версія трактора серії «Тадус» спочатку буде суто акумуляторною.

За даними компанії, безперервна потужність силового агрегату становитиме 100 кВт, ємність батареї становитиме 180 кВт/год і час роботи від 5 до 8 годин. Вихід на ринок запланований на 2025 рік.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь