Зеленський натякнув, що Іран може бути причетний до атаки ХАМАС на Ізраїль

Зеленський натякнув, що Іран може бути причетний до атаки ХАМАС на Ізраїль - Фото

Володимир Зеленський (Фото: EPA/Pepe Torres)

Президент Володимир Зеленський натякнув, що Іран може бути причетний до атаки терористів ХАМАС на Ізраїль. Про це він повідомив на сесії Парламентської асамблеї НАТО.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини За його словами, радість російських пропагандистів від атаки терористів в Ізраїлі шокувала.

“А за ними стоїть держава. Уявіть собі – вони називають трофеями дітей, яких зараз терористи утримують у заручниках у Газі. Ось таке слово. Як і Росія захопила тисячі українських дітей під час своєї агресії проти України”, – сказав Зеленський.

Він зазначив, що Іран не може говорити, що не має нічого спільного з війною в Україні, оскільки продає дрони Shahed-136 Росії.

“Іран не може сказати, що він не має нічого спільного з тим, що відбувається в Ізраїлі, якщо його офіційні особи заявляють про підтримку того, що відбувається в Ізраїлі”, – підкреслив глава держави.

  • З вечора 7 жовтня МВС Ізраїлю запровадило в країні надзвичайний стан.
  • Уряд офіційно оголосив про стан війни.
  • 8 жовтня стало відомо, що серед заручників, яких терористи ХАМАС змогли захопити під час нападу на територію Ізраїлю, були громадяни США.

Читайте також: Нетаньягу: Ізраїль вступає в довгу і складну війну. Ми наступатимемо без перепочинків

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь