ФАО оголошує тендер на закупівлю та доставку 7 тис. рукавів для зберігання зерна

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголосила тендер на закупівлю та доставку 7 000 рукавів для зберігання зерна для підтримки аграріїв, чия діяльність зазнала збитків внаслідок війни.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на Мінагрополітики.

Ця ініціатива реалізується ФАО спільно із Міністерством аграрної політики та продовольства України та за фінансової підтримки уряду Канади та Minderoo Foundation. Програма має на меті підтримати фермерів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. В кожній із цих областей планується розподілити по 1 000 рукавів, місткістю 200 тонн, що загалом допоможе забезпечити зберігання 1,4 мільйона тонн зерна.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення, ФАО надала українським агровиробникам 30 000 зернових рукавів та 105 комплектів техніки для завантаження та розвантаження зерна, а також 244 модульних зерносховища місткістю 300, 500 та 1 000 тонн, що загалом забезпечило тимчасове зберігання більше 6 мільйонів тонн зерна.

Для участі у тендері постачальникам потрібно подати заявку через Глобальний ринок ООН, обравши такий тендер.

Кінцевий термін подання заявки – 1 серпня 2024 року, о 13:00 (за київським часом).

У межах цього тендеру потенційні постачальники можуть подавати пропозиції на постачання повної або часткової кількості рукавів.

Нагадаємо, що для участі у тендерах, постачальники повинні бути зареєстровані у системі Глобального ринку ООН (ГРООН). Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації ФАО та подання тендерної пропозиції через ГРООН можна завантажити на сторінці UNGM Tender Management (Управління тендерами ГРООН).

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь