На вихідних у Києві відбудеться благодійний маркет українських виробників

1

Команда Made with bravery разом з креативним простором Sense Hub та фондом «Сміливі» організовують благодійний маркет, що проходитиме у Києві 9-10 вересня. Метою заходу є збір коштів на відбудову Балаклійського ліцею №5 Харківської області, що був пошкоджений внаслідок влучання снаряду.

Фонд «Сміливі» в рамках програми «U-LEAD з Європою» відновлює Балаклійський ліцей №5. У результаті обстрілу у ліцеї пошкоджено дах, стіни, вибиті вікна. Наразі там встановлюють вікна та роблять покриття нового даху. Проте внаслідок обстрілів постраждала і бібліотека ліцею – були зруйновані стеля та стіни. Приміщення постійно підтоплювалося, що спричинило появу грибка на стінах, псування меблів та книжок, а також інші пошкодження.

На маркеті кошти збиратимуть, закликаючи відвідувачів брати участь у активностях та заходах під час ярмарки. Таким чином гості зможуть підтримати збір та отримати подарунки від продавців, учасників та партнерів заходу.

У маркеті візьмуть участь такі українські бренди: Ineo products, SPILLNO, FPG Upcycle store, Ecosexual, Toys breeze, Mriya Atelier, Gnizdolinen, Клепка, Nutritive Cosmetics, Vita Jute, Pirina, BeeTArtist

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь