Вода продовжує потрапляти в тунель: експертка про стан тунелю на Либідській

1

Фото: Київська міська прокуратура

3 січня експерти втретє оглянули стан тунелю між станціями «Деміївська» та «Либідська», повідомила працівниця Інституту судових експертиз Тетяна Арнаут в ефірі телемарафону.

Під час огляду експерти виявили тріщини в конструкції тунелю – комісія заміряла їх глибину та ширину. Наразі в тунелі вже змонтовані тимчасові конструкції, проте гарантій, що не будуть утворюватися нові тріщини, немає. У результаті всіх проведених заходів, ситуація не покращилась, а вода продовжує потрапляти у тунель, підсумувала Арнаут.

Під час проведення огляду експерти відібрали зразки ґрунту, води та наростів для проведення досліджень в лабораторних умовах – приблизний термін виконання експертизи складатиме два тижні.

Схожі новиниЗустріч активістів з Дептрансом. Які проєкти можуть реалізувати?Скільки коштів втратив Київ через повітряні тривоги?У Львові за 2023 рік понизили 1237 пішохідних переходів. А в Києві знову зрада?Подобаються тексти на Хмарочосі? Оформи щомісячний платіж, щоб підтримати видання та його журналістівПідтримати

Восьмого грудня 2023 року тунель між станціями метро «Деміївська» та «Либідська» перекрили через підтоплення – це спричинило транспортний колапс, а кияни почали створювати про це меми. 13 грудня між станціями «Деміївська» і «Теремки» запустили човниковий рух, через що інтервал руху збільшився до 13-17 хвилин, а згодом пересадку на наземний транспорт на станції «Либідська» зробили безкоштовною.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь