Єрмак про візит французького режисера Ное до Москви: Росія має бути в культурній ізоляції

Єрмак про візит французького режисера Ное до Москви: Росія має бути в культурній ізоляції 07.08.2024 11:24 Укрінформ Росія, яка щодня здійснює акти геноциду проти українців, має перебувати у культурній і системній ізоляції.

Про це у Телеграмі заявив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, коментуючи візит до Москви французького режисера Гаспара Ное, передає Укрінформ. 

«Дуже дивна позиція французького режисера Гаспара Ное. Україну сьогодні підтримує весь цивілізований світ, французький народ та лідер Еммануель Макрон. Як можна приїздити в Росію, яка викрадає і вбиває дітей, здійснює акти геноциду проти українців щодня, і розважатися на запрошення російського режиму? Навіщо?» – відзначив Єрмак. 

Він наголосив на необхідності системної ізоляції Росії.

"Росія має бути в культурній і системній ізоляції зараз. Це важливо. Не можна давати жодного шансу агресору", – підкреслив керівник ОП.

Про візит скандального французького кінорежисера Гаспара Ное до столиці РФ повідомило російське видання "Москвичка". Зазначалося, що режисер прибув для участі "в одному закритому заході", який відбувся 5 серпня.

Платформа United 24 опублікувала відео, в якому кадри з Ное, який розважається у московських клубах, змонтовані з кадрами з його фільмів.

Gaspar Noé, director of the controversial film "Love," spotted in Moscow clubs. Invited to a "cultural evening".

The organizer of the evening says that Noé's visit proves that "Russia is loved abroad". pic.twitter.com/mUN3b2O3tC

— UNITED24 Media (@United24media) August 5, 2024

У режисерському доробку Гаспара Ное менше ніж 10 повнометражних фільмів, він прославився через нестандартний підхід до сюжету і відверті (для багатьох – занадто) сцени сексу і насилля. Світової слави режисер зажив у 2002 році після виходу свого другого повнометражного фільму "Незворотність" із Монікою Беллуччі та Венсаном Касселем у головних ролях. 

Ное також зняв стрічки "Вхід у порожнечу", "Любов", Екстаз". Останній його фільм "Вихор" вийшов у 2021 році.

Як повідомлялося, легенда французького кіно Ален Делон отримав український орден «За заслуги» на знак подяки за підтримку країни від самого початку повномасштабної війни.

Перше фото: Daniele Venturelli / Getty Images

Франція Візит Росія Режисер Єрмак

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь