«Культурний десант» зняв ролик для дітей до 1 вересня від імені батьків-військових

«Культурний десант» зняв ролик для дітей до 1 вересня від імені батьків-військових Відео 02.09.2024 17:14 Укрінформ Громадська організація «Культурний десант», яка об'єднує митців-військовослужбовців, записала ролик до Дня знань від імені батьків-військових.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі організації.

«Дорогі діти! На жаль, не у всіх батьків цьогоріч є можливість відвести вас до школи на 1 вересня. Багато хто зараз зайнятий не такою приємною, але не менш важливою справою – захистом Батьківщини. "Культурний десант" звертається до вас від імені усіх батьків-військовослужбовців, що зараз боронять нашу країну від агресора. Хоч звернення і написано від батька до сина, насправді воно стосується усіх. Батьків, матерів, синів і доньок. Воно стосується кожного», – зазначили в організації.

Відео: Громадська організація "Культурний Десант"

У «Культурному десанті» також закликали дітей бути жадібними до знань. «Пам'ятаєте, як ми разом садили дерева на дачі? Ось і зараз ви садите сад своїх знань. Той сад, плоди якого будуть годувати не лише вас, а й усіх тих, з ким ви разом будете йти по життю. Плоди, які не мають терміну придатності, а коли ділитеся ними, їх менше не стає. Будьте жадібними в їх споживанні і щедрими в їх роздачі. З любовʼю, ваші батьки», – наголошують артисти-військовослужбовці.

Як повідомляв Укрінформ, військовослужбовець Валентин Ільчук з позивним «Буржуй» записав на фронті колискову для доньки, а продюсери «Культурного десанту» вирішили зробити особливе аранжування цієї композиції. У записі пісні взяв участь Заслужений академічний ансамбль пісні й танцю Збройних сил України.

Школа Військові Культурний десант

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь