Помер вокаліст перших альбомів Iron Maiden Пол Ді`Анно

Помер вокаліст перших альбомів Iron Maiden Пол Ді`Анно 22.10.2024 12:16 Укрінформ Пол Ді'Анно, колишній вокаліст легендарного британського хеві-метал гурту Iron Maiden, помер у понеділок, 21 жовтня 2024 року. Йому було 66 років.

Як передає Укрінформ, про це повідомив британський хеві-метал-гурт у своїх соціальних мережах.

У його родині підтвердили смерть Пола Ендрюса, відомого на сцені як Пол Ді'Анно.

Пол помер у своєму будинку в місті Солсбері.

"Внесок Пола в Iron Maiden був величезним і допоміг нам стати на шлях, яким ми йдемо вже майже п'ять десятиліть. Його новаторська присутність як лідера і вокаліста, як на сцені, так і на наших перших двох альбомах, запам'ятається не тільки нам, але й нашим шанувальникам по всьому світу", – йдеться у спільному повідомленні учасників гурту.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Iron Maiden (@ironmaiden)

Досі причина смерті не встановлена. Але, як відомо, Пол Ді'Анно мав проблеми зі здоров'ям. Співак захворів на сепсис в Аргентині у 2015 році.

Пол Ді'Анно народився 17 травня 1958 року в Чінгфорді, Східний Лондон, та приєднався до Iron Maiden у 1978 році, надавши британському гурту більш панківського звучання.

У 1980 році Iron Maiden випустили свій перший повноцінний однойменний альбом, який швидко досяг вершини британських чартів. Пол Ді'Анно взяв участь у записі другого альбому гурту, Killers, перш ніж був звільнений у вересні 1981 року, головним чином через зловживання наркотиками. На його місце тоді був обраний Брюс Дікінсон.

Незважаючи на вимушений вихід з Iron Maiden, Ді'Анно не полишав музику. Навіть навпаки, виступав з низкою проєктів, серед яких Gogmagog, Battlezone, Killers та Architects of Chaoz.

У грудні 2023 року Ді'Анно виступив у Stock de Mennecy в Ессонні з концертом, під час якого співак виконав деякі класичні композиції, записані разом з гуртом Iron Maiden.

Як повідомляв Укрінформ, колишня зірка британсько-ірландського гурту «One Direction» Ліам Пейн помер, випавши з балкона готелю в Аргентині.

Фото: cortesía de Jorge Ahues

Британія Музикант Смерть Рок

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь