В YouTube Music з’явиться функція пошуку за наспівуванням

В YouTube Music з’явиться функція пошуку за наспівуванням 17.07.2024 07:23 Укрінформ YouTube Music запроваджує дві нові функції, які покращать пошук пісень на музичній платформі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє TechCrunch.

У понеділок в YouTube заявили про тестування функції розмовного радіо на основі штучного інтелекту, а також про запуск нового інструменту, який допомагатиме користувачам дізнатися назву пісні, наспівуючи або відтворюючи її фрагменти.

Нова функція розмовного радіо, створена за допомогою штучного інтелекту, доступна користувачам YouTube Music у США, які мають преміум-підписку. За допомогою цього інструменту користувачі зможуть створювати власні радіостанції, описуючи, що вони хочуть слухати. Наприклад, можна запросити «запальні поп-приспіви» або «бадьорі поп-гімни».

Крім цього, користувачі платформи відтепер зможуть шукати пісні у каталозі додатка за їх звучанням. У розділі «Пошук» розміщена іконка у вигляді хвилі, яка сповіщатиме, чи можливо знайти назву композиції, наспівавши або відтворивши її.

Інструмент розпізнавання пісень за звучанням офіційно доступний для усіх користувачів Android та iOS.

Як повідомляв Укрінформ, музичний стрімінговий сервіс Spotify запустив функцію додавання коментарів до епізодів подкастів.

Фото: Thiago Prudêncio/SOPA Images/LightRocket / Getty Images

Музика YouTube Пісня

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь