У Києві розпочалися зйомки новорічної кінострічки «Потяг у 31 грудня»

У Києві розпочалися зйомки новорічної кінострічки «Потяг у 31 грудня» Фото 10.09.2024 17:06 Укрінформ У Києві розпочалися зйомки новорічної кінострічки «Потяг у 31 грудня», яка вийде в кінопрокат 1 січня 2025 року.

Про це повідомляє Укрінформ.

«З перших днів війни Укрзалізниця стала символом нашої незламності – ключовим брендом для багатьох українців, якому довіряють. Тож у новій картині потяг постає повноцінним героєм стрічки зі своїми історіями, долями та легендами. Цей фільм стане подякою Укрзалізниці, яка від початку повномасштабного вторгнення рятує мільйони життів і повертає людей додому», – розповіли про кінострічку її творці FILM.UA Group.

«Маємо за честь спостерігати, як навколо нашого фільму об'єднуються неймовірні партнери. Ми дуже вдячні за плідну співпрацю Укрзалізниці, а також нашим потужним медіапартнерам, спонсорам та інвесторам. Віримо, що саме завдяки такій синергії незабаром в Україні з'явиться своє традиційне новорічне кіно, що об'єднає родини біля екранів під час новорічних свят», – розповіла продюсерка та співавторка проєкту Зоя Сошенко.

За сюжетом, провідник поїзда Микола Іванович 31 грудня вирушає у свій останній службовий рейс, після якого має вийти на пенсію. Він планує спокійно провести новорічну ніч, адже традиційно в цей час потяги порожні. Однак цього разу чоловік зустріне свято з пасажирами, які прямують до Львова – у вагоні зустрінуться наречена-втікачка, подружжя на межі розлучення, гіперактивна вагітна та бухгалтер-інтроверт, з яким важко порозумітися. Історія набирає обертів, коли потяг несподівано зупиняється серед поля, що змушує людей познайомитися ближче.

У Києві розпочалися зйомки новорічної кінострічки «Потяг у 31 грудня» / Фото надані командою стрічки

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь