У Туреччині відбудуться концерти «Культурного десанту»

У Туреччині відбудуться концерти «Культурного десанту» 04.09.2024 15:39 Укрінформ У Туреччині відбудуться концерти об'єднання “Культурний десант”, програма стартує в Анкарі 5 вересня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Культурний десант" – об'єднання, яке складається з артистів, які служать в ЗСУ. Їх діяльність спрямована на підтримку морально-психологічного стану, культурно-освітнього рівня та мотивації особового складу підрозділів за допомогою культури та мистецтва. На їхньому рахунку вже понад три тисячі концертів”, – йдеться в анонсі.

Митці приїдуть в Анкару, щоб подякувати за підтримку, представити українське мистецтво та культуру, які пройшли через фронт.

Концерт у столиці Туреччині відбудеться 5 вересня у посольстві України в Анкарі. Вхід вільний за умови реєстрації.

“Це чудова нагода побувати на концерті "Культурного десанту" в Туреччині, адже зазвичай митці проводять їх на лінії фронту, у шпиталях і деокупованих містах. Запрошуємо всіх, хто з Анкари та околиць, долучитись”, – наголосили в посольстві України в Туреччині.

8 вересня концерт об'єднання “Культурний десант” відбудеться в Ескішехірі, 10 вересня – в Стамбулі.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні у Туреччині відбудеться великий тур харківського кросовер-оркестру Prime Orchestra, зібрані кошти підуть на допомогу постраждалим від широкомасштабной військової агресії Росії проти України.

ЗСУ Туреччина Культурний десант

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь