Буданов: “Справжнього” Путіна останній раз бачили 26 червня 2022 року

Буданов:

Кирило Буданов (Скриншот)

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю Радіо Свобода заявив, що звична для сприйняття версія російського диктатора Володимира Путіна востаннє з’являлася на публіці 26 червня 2022 року.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Інтерв’юерка згадала опубліковане російськими ресурсами 22 серпня відео з Путіним на саміті БРІКС, на якому він начебто забув, що носить годинник на правій руці, і поставила Буданову запитання: “Це Путін?” 

Начальник ГУР сказав: “Я не знаю, що на це відповісти” і “Мені здається, що не дуже”.

“Давайте так: того, якого всі звикли сприймати, останній раз бачили приблизно 26 червня 2022 року”, – зазначив Буданов.

Водночас голова української розвідки наголосив, що причини, чому “справжній” Путін не з’являється у публічному просторі, можуть бути різними: від стану здоров’я до банального небажання.

Після інциденту з годинником в мережі ще більше поширилися розмови про те, що на публіці з’являються двійники Путіна. Російський диктатор неодноразово наголошував, що годинники носить виключно на правій руці. У 2012 році він заявив, що робить це через те, що так заводна головка не натирає йому кисть. Інші версії свідчать про те, що йому начебто так зручно, оскільки він лівша.

  • У ніч проти 19 березня 2023 року Путін нібито відвідував зруйнований і окупований Росією Маріуполь, про що заявляли російські пропагандисти. На відео розмови Путіна з “місцевими мешканцями” у Маріуполі було чутно крик жінки: “Це все неправда, це все напоказ”.
  • “Він – людина-переляк”. Секретар РНБО Данілов впевнений, що “жодний Путін” до окупантів не їздив.

Читайте також: Розвідка: В Україну міг приїжджати двійник Путіна. Це пропаганда перед наступом ЗСУ

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь