У Запоріжжі пролунав вибух. Росія вдарила балістичною ракетою

У Запоріжжі пролунав вибух. Росія вдарила балістичною ракетою - Фото

Запоріжжя (Фото: скриншот з відео) оновлено

У Запоріжжі вранці 7 вересня пролунав вибух, Повітряні сили попередили про загрозу удару балістичними ракетами. Про це повідомили джерела LIGA.net в обласному центрі.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини Повітряна тривога у Запорізькій області була оголошена о 10:05.

Близько 10:34 в обласному центрі пролунав гучний вибух.

У командуванні Повітряних сил написали про загрозу застосування балістичного озброєння.

Офіційної інформації про можливі прильоти чи роботу протиповітряної оборони не було. ОНОВЛЕНО об 11:00. Голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко заявив, що росіяни вдарили балістичним озброєнням по Запорізькому району. Усі служби попрямували на місце удару. 6 вересня росіяни вдарили по Запоріжжю приблизно в той самий час. Ракета прилетіла в об’єкт цивільної інфраструктури, постраждали двоє осіб.

  • 30 серпня 2023 року Росія атакувала Дарницький та Шевченківський райони Києва, загинули дві особи.
  • 3 вересня Росія атакувала Ізмаїл і Рені. Внаслідок влучання у припортову інфраструктуру постраждали два цивільні працівники порту, вони ушпиталені.
  • Вночі 4 вересня РФ здійснила чергову атаку на українські порти, і під час нальоту дронів (за даними МЗС/ДПСУ) деякі з них впали та вибухнули на території Румунії.

Читайте також: Зграї російських дронів атакували міста навпроти Румунії та морське узбережжя Одеської області

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь