Зеленський провів важливу Ставку: про що говорили

Зеленський провів важливу Ставку: про що говорили

Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента

9 січня президент Володимир Зеленський провів важливий Ставку верховного головно, де взяли участь керівники основних напрямків ведення бойових дій та операцій. 

Про це повідомив Зеленський у Тelegram.

Згідно з повідомленням, разом із представниками Генштабу, Міноборони, Мінстратегпромому і Мінцифри були детально розглянуті питання забезпечення фронту снарядами та дронами.

За його словами, під час Ставки було обговорено фактичні витрати, щоденні потреби та їх розподіл між військовими підрозділами, а також – проведено систематизацію поточних та майбутніх контрактів, розглянуто питання допомоги від партнерів і власного виробництва зброї та дронів.

Підписуйтеся на YouTube-канал delo.ua

“Систематизували поточні та майбутні контракти, допомогу від партнерів, власне виробництво, зокрема відкриття нових ліній. Робимо все, щоб забезпечити воїнів усім необхідним для виконання завдань”, – написав він.

Зеленський додав, що учасники Ставки проаналізували останні російські удари та ефективність Повітряних сил і ППО.

“Узгодили наші наступні кроки для посилення захисту міст, громад, підприємств та об’єктів критичної інфраструктури”, – підкреслив президент.

Нагадаємо, Зеленський 17 листопада провів Ставку, за результатами якої доручив військовому командуванню “запропонувати рішення”, щоб злети російських МІГів “не паралізовували” всю країну на кілька годин.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь