Зеленський відвідав українських захисників на Донеччині

” alt=”Зеленський, військові” />

Зеленський зустрівся з бойовими бригадами. Фото: Офіс президента

Під час робочої поїздки на Донеччину, президент Володимир Зеленський відвідав командні пункти військових з’єднань оперативно-тактичного угруповання “Донецьк”, які захищають суверенітет і територіальну цілісність України.

HR Wisdom Summit

Опануйте дієві стратегії управління талантами від HR-фахівців з Київстар, ОККО, МХП, Favbet та ще 15+ компаній. 14 вересня на HR Wisdom Summit дізнайтеся, як наймати цінних фахівців в умовах кадрового голоду, мотивувати співробітників та використовувати інновації для зростання компанії! Забронювати участь

Про це повідомили в Офісі президента.

Глава держави разом із командувачем морської піхоти та ОТУ “Донецьк” Юрієм Содолем і першим заступником міністра оборони Олександром Павлюком відвідав командні пункти 8 бригад.

В рамках візиту, Зеленський вислухав доповіді командирів бойових бригад про оперативну ситуацію на фронті, взаємодію підрозділів у зоні відповідальності ОТУ “Донецьк” та виконання бойових завдань, а також рівень матеріально-технічного забезпечення.

Зеленський обговорив з командирами низку актуальних питань. Командири наголосили на потребі в БПЛА, засобах протидії дронам та нестачі боєприпасів. Також, було зазначено, що в деяких підрозділах не вистачає особового складу.

Під час обговорення також було висловлено ідею створення допоміжної системи забезпечення бригад. Ця система візьме на себе менеджерські функції і звільнить час командирів для бойової роботи. Додатково, обговорювалися методи підвищення мотивації воїнів.

Він також висловив подяку військовим та вручив державні нагороди українським захисникам.

“Пишаюся, що в нас у державі є такі звичайні, але при цьому героїчні люди. Завдяки вам тут точно залишиться Україна. І це важливо для всіх майбутніх поколінь” – додав президент.

Нагадаємо, українські війська прорвали першу лінію оборони Росії в Запорізькій області після кількох тижнів копіткого розмінування й очікують швидшого просування надалі. Однак основні битви ще попереду, оскільки росіяни підтягують резерви на цю ділянку фронту.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь