Британський актор Марк Стронг став новим амбасадором UNITED24

Британський актор Марк Стронг став новим амбасадором UNITED24

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Відомий актор Великої Британії Марк Стронг став новим амбасадором платформи United24. Про це у вечірньому зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський, пише УНН.

Цитата

“Маємо відтепер і нового амбасадора нашої фандрейзингової платформи United24. 

Ним став британський актор Марк Стронг”, – йдеться у заяві Зеленського. 

Президент зазначив, що спілкувався зі Стронгом сьогодні та подякував йому за рішення працювати за напрямом “Освіта і наука”. 

“Його метою будуть збори коштів на відбудову українських шкіл. Наше завдання – дати всім українським дітям можливість навчатись у школі, а не дистанційно там і тоді, де й коли це авжеж дозволяють безпекові умови”, – додав глава Держави.

Доповнення 

Завдяки United24 уже зібрано понад 470 мільйонів доларів. Майже пів мільярда благодійних внесків із більш як 110 країн світу. 

“Різні країни, різний рівень внесків. Це й люди допомагають – звичайні люди, і компанії. Я дякую всім!” – сказав Зеленський у традиційному вечірньому зверненні.

Довідково 

Марк Стронг грав у фільмах «Шерлок Голмс», «Кінгсмен», «Гра в імітацію», а зараз допомагатиме відновлювати українські школи як амбасадор фандрейзингової платформи Президента України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разом із United24 допоміг зібрати понад 250 тис. євро на відбудову будинку в Ірпені: французькому режисеру показали, як відновлюють об’єкт

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь