“Триває планова робота по військових об’єктах загарбників”: у ГУР прокоментували вибухи в Криму

"Триває планова робота по військових об'єктах загарбників": у ГУР прокоментували вибухи в Криму

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Поблизу Севастополя в тимчасово окупованому Криму у середу пролунали вибухи. Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону повідомив, що наразі триває планова робота по військових об’єктах загарбників, передає УНН.

Цитата

“Триває планова робота українських Сил безпеки і оборони, звичайно, по військових об’єктах загарбників на тимчасово окупованих територіях, в тому числі в українському Криму. І зовсім скоро деталі будуть оприлюднені Збройними силами та Генеральним штабом”, – заявив Юсов.

Деталі

На питання журналіста про деталі операції, представник ГУР МОУ відповів: “Давайте трошки почекаємо. Ми бачимо, що останніми днями дуже багато новин з Криму. І це, звичайно, все в рамках одного комплексу заходів. Всі ці заходи результативні, повірте”.

Він підкреслив, що кінцева мета таких заходів – це звільнення українського Криму. На цьому етапі метою є послаблення позицій ворога, додав Юсов.

“Крим досі використовується як певний логістичний хаб, в тому числі для перекидання на інші ділянки фронту сил і засобів противника. Ось, власне, для того щоби цей логістичний хаб зруйнувати застосовуються і реалізуються певні операції і на морі, і на суші, і в повітрі, і далі буде”, – наголосив він.

Раніше

В тимчасово окупованому Криму 20 вересня пролунали вибухи. Поблизу головної нафтобази чорноморського флоту помітили димову завісу.

Місцеві жителі повідомляють про “приліт” по військовій частині зс рф поблизу Севастополя.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь