ЗМІ: у Львові намагалися вручити повістку експрокурору, який нещодавно відгуляв лакшері весілля

ЗМІ: у Львові намагалися вручити повістку експрокурору, який нещодавно відгуляв лакшері весілля

фото ілюстративне

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому залишили в поштовій скриньці за адресою проживання, з посиланням на власні джерела повідомляє “Еспресо.Захід”, передає УНН.

Деталі

“Представники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки не змогли знайти експрокурора за жодною з адрес, а тому залишили повістку в поштовій скриньці. Як повідомили джерела, повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому залишили в поштовій скриньці за адресою проживання сьогодні, 20 жовтня”, – ідеться у повідомленні.

Документ, як повідомляє видання, “оформлювали у Личаківсько-Залізничному ОР ТЦК та СП”.

Як повідомляється, наразі видання звернулося по коментар у Львівський обласний ТЦК та СП і наразі чекає на офіційне підтвердження цієї інформації.

Нагадаємо

ДБР прокоментувало скандальне та гучне весілля своєї колишньої працівниці Роксолани Москви у Львові. Радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян зазначила, що не варто пов’язувати лакшері весілля з колишньою роботою молодят.

Контекст

Раніше ЗМІ повідомляли, що колишній прокурор Ростислав Ільницький та колишня працівниця ДБР Роксолана Москва відгуляли пишне дводенне весілля у Львові, на яке було запрошено понад 800 гостей.

Зокрема весільний торт, за оцінками кондитерів, коштував близько 100 тис. грн.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь