Мін’юст подав позов про застосування санкцій до Повалій

Мін'юст подав позов про застосування санкцій до Повалій 07.09.2024 13:57 Укрінформ Міністерство юстиції України подало позов у Вищий антикорупційний суд про застосування санкцій до співачки-колаборантки Таїсії Повалій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Мін'юст.

У Мін'юсті нагадали, що українська та російська поп-співачка, авторка пісень, народна артистка України, колишня народна депутатка від партії Партії регіонів у 2012-2014 роках Повалій наразі проживає у Москві та відома своїми проросійськими поглядами.

Згідно з пунктом 11 частини 1 статті 4 Закону України «Про санкції», до стягнення Мін'юстом заявлене майно, яким Повалій володіє прямо та опосередковано через фізичних осіб.

Зокрема це об’єкти нерухомого майна (сім земельних ділянок, житловий будинок та домоволодіння), два автомобілі, пристрої для відстрілу патронів (чотири одиниці) та майнові права на музику і слова до твору (вісім музичних творів).

Як повідомляв Укрінформ, у лютому 2024 року Служба безпеки України зібрала доказову базу на Повалій, яка виправдовує агресивну війну РФ проти України, і повідомила їй про підозру.

Мін'юст Позов Санкції Повалій Вищий антикорупційний суд

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь